Predstavnici RSR-a na sportskim igrama „Bofosijada 2024“ u Kladovu

Uz aktivno sudjelovanje na seminaru u organizaciji  RS BOFOS iz Srbije i Europskog centra za radnička pitanja (EZA), a uz potporu Europske komisije, Republički sindikat radnika (RSR) je sa svojom osmočlanom ekipom ponosno nosio „logo“ našeg sindikata i predstavio Hrvatsku na “BOFOSIJADI 2024” koju tradicionalno organizira Republički sindikat zaposlenih u bankama, osiguravajućim društvima i drugim financijskim organizacijama Srbije (RS BOFOS) iz Beograda.

RS BOFOS  je kao i RSR član Svjetske organizacije radnika (World Organisation of Workers – WOW), te su i na ovogodišnjoj „Bofosijadi 2024“ sudjelovali predstavnici sindikata širom Europe.

Članovi RSR-a ekipno su se natjecali u Pikadu (muškarci i žene), šahu (žene), te u zabavnom dijelu natjecanja „Kuhanje riblje čorbe“.

Uz jedanaest ekipa u disciplini “Pikado-žene”,  predstavniceRSR-a Ivana Crnčević, Josipa Prpić i Đurđica Coha  osvojile su ekipno 1. mjesto. U disciplini “Šah-žene”, predstavnica RSR-a Tea Ščearić-Jasek osvojila je 3. mjesto.

U zabavnom dijelu natjecanja „Kuhanje riblje čorbe“ svojim malim kulinarskim tajnama, predsjednik RSR-a Ivan Majdak i Martin Carek od ukupno 9 ekipa osvojili su 2. mjesto.

Na završnoj večeri i dodjeli priznanja ovih sportskih susreta, natjecateljima RSR-a ponosno su dodijeljeni pehari i diplome.

Čestitamo i ponosni smo na naše natjecateljice i natjecatelje, koji su pokazali svoje sportske i kulinarske vještine, te nas uz odlično druženje počastili svojim odličjima.

Ovim putem još jednom zahvaljujemo organizatorima „Bofosijade 2024“ i svima prisutnima na druženju, zabavi i novim prijateljstvima.

Galeriju fotografija možete pogledati na poveznici: https://rsr.com.hr/galerija/

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)